Valentine's Day crap

Si pentru ca este Valentine's Day trebuie sa comentam si noi, nu-i asa? Am observat ca anul asta sunt foarte la moda posturile anti-Valentine's day. De-alea clasice cu "ce? trebuie o zi speciala sa zici te iubesc?" sau "sunt anti-Valentine's day dar pro-Dragobete".

Ce cred eu? Cred ca romanul este foarte inventiv si ar face orice sa mai gaseasca un motiv sa sarbatoreasca. Si-asa in ultimii ani calendarul s-a imbogatit de sarbatori nationale - deci zile libere. Comerciantii se bucura, caci in perioada asta se vand in draci toate cadouasele simbolice cu inimioare si balonase. Altfel, este inca un cacat de americanism pe care noi il luam ca atare. Daca tot s-a importat Halloween-ul sa se bucure copiii, adolescentii s-au gandit "pai, si noi?".
Si don't give me this crap ca avem si noi sarbatoarea noastra, ca pana sa apara Valentinu cu inimioarele lui habar n-aveati ca avem si noi o sarbatoare similara.
Dar mi se pare amuzant cum se adapteaza toata lumea situatiilor de genul asta:
"Valentine's day e cool" - deci plin de tarabe pline ochi de porcariute, toate salile de spectacol pline de trubaduri, bodegile fac party tematic - adica sa se imbete lumea, si poate isi gasesc si restu' pereche...
"Valentine's day e facatura. Dragobete rullz!" - Ne mutam pe 24. E romanesc? E romaneeeeeesc! Pac, bagam un targ la MTR. Celelalte targuri se extind pana la sfarsitul lunii, alti trubaduri se gandesc sa acopere si perioada asta, sa nu ramana oameni nesatisfacuti. Daca nu v-ati gasit perechea de Valentine's day, aveti un shot moca de Dragobete, poate, poate!
Iese banu'? Ieeeeeeese!

0 comentarii:

Pentru ca iubim natura