Sonisphere Ziua 3 - Rammstein

Cea de-a treia zi de festival. O caldura infernala. M-am bronzat cu ochelari.
Nu mi-am dorit atat de tare sa merg la a treia zi. Ba chiar eram atat de obosita ca ma gandeam sa plec inainte de Rammstein. Bine ca nu am facut-o. Pentru ca Rammstein a fost un concert ce merita vazut 100%.
Desi nu imi place muzica pe care o fac, show-ul nemtilor a batut orice concert pe care l-am vazut vreodata. Dupa ce cortina neagra a picat, a inceput seria de surprize cu un steag al Germaniei enorm!!! Scenografie, lumini, foc din diverse parti ale scenei si din mastile componentilor trupei, CO2, artificii atat pe scena cat si in afara ei, rachete, confetti si chiar si un tun de spuma. Foarte smecher.
Si bine, nu o sa uit sa mentionez nici eu despre barcuta gomflabila si cum claparul trupei a facut "boat crowd surfing" - am vazut ca asa se zice:)) - cu alte cuvinte a mers cu barca peste multime.
Si ca orice formatie care se respecta, si Rammstein au vorbit in romana, terminand concertul cu un "Rammstein va iubeste".







Imi pare rau ca nu am prins Anathema. Cand am auzit de-afara coverul facut de ei dupa Led Zeppelin, Kashmir, am crezut ca au pus discu'. Foarte tare, respectele mele.
Si Alice in Chains mi-a placut. Dar la ora aia eram prea preocupati sa infulecam, ca ne era al dracu de foame :)

Per total Sonisphere a fost un festival foarte reusit, cu nume grele pe afis, care nu trebuia ratat. Speram sa se faca si in anii ce vor urma.

1 comentarii:

Unknown spunea...

Pentru o intelegere completa ar trebui ca spectatorii sa stie si ceva germana.
Ex: -tunul de SPERMA alegoric a fost pe piessa "Pussy", foarte controversata,ca de altfel intreg albumul LIFAD.La piesa asta de altfel chiar in engleza zic "Du hasst ein Pussy, I have a Dicke":)asa ca e clar ca tunul nu era de "spuma":)
- "Imbaierea" aluia de la clape si turnatul unei substante dubioase si in flacari peste el a avut loc la " Ich tu dir weh"= te ranesc(iti provoc durere), urmata de" si imi face placere":). Asa ca e clar ca lui Till ii "facea placere" sa-l prajeasca in cada pe omuletu ala:)
Si alte chestii pentru care,daca intelegi versurile,pricepi ca showul are legatura si cu ce zic si nu e chiar aleator pus:)

Noi am fost la Belgrad la un concert "personal"al Rammstein,special pt.asta si,ca orice concert individual si nu in cadrul unui turneu,te asigur ca se poate chiar si mai bine.De fapt nu "mai bine"ci "mai mult":)Din cauza restrangerii in timp a concertului,au mai "scapat"niste numere senzationale,care explodeaza publicul. De mare efect e inceputul in loc de steagul mare al Germaniei.La belgrad,steagul mare de la inceput,cel negru,era inlocuit de un mare perete negru care, in zgomote asurzitoare,e "spart"cu un baros urias de Till Lindemann.Iar cand Till sparge usa,cade tot peretele si apare trupa.Debutul era fenomenal:)

dar overall,senzationali.Parafrazand niste regi ai metalului, "OTHER BANDS PLAY,RAMMSTEIN BURNS":)

Pentru ca iubim natura