Laptop de la Bani pe post

Serviciul Bani pe post organizeaza un concurs pentru bloggerii din Romania. Premiul? Un laptop Asus Eee PC 1002HA.

De ce?
Razvan Serbu, director general al Serviciului "Bani pe post":
„Am decis sa organizam acest Concurs pentru a atrage atentia companiilor asupra blogosferei romanesti. Suntem de parere ca Web2.0 are suficienta vechime in Romania pentru a constitui o forta in domeniul informatiei din tara noastra. Bloggerul roman s-a maturizat si acum este momentul de a investi in blogosfera romaneasca. Evident, prin acest concurs vom ajuta un blogger sa-si poata scrie mai usor materialele, punandu-i la dispozitie un minilaptop de ultima generatie”

Cel mai interesant este insa CUM. Cand eram in liceu aveam profesori care ne ascultau in functie de numarul de la catalog. Si fiecare dintre noi rasufla usurat cand auzea numarul ales (putea sa fie in functie de data respectiva, putea sa fie un numar ales de un elev - care evident nu urma sa isi aleaga nr lui din catalog etc). Mai aveam insa un profesor de la care nu stiai la ce sa te astepti. Alegea un numar... Apoi il aduna cu alt numar, apoi in impartea cu alt numar pana cand ii suna lui bine ce iesea. Ceva de genul asta este si la acest concurs. Castigatorul va fi stabilit in functie de numerele de la Loto. Cele 6 numere de la 6 din 49 din 1 noiembrie vor fi inmultite intre ele, iar rezultatul va fi impartit la numarul de participanti. Restul impartirii va fi numarul castigator.

Concursul se desfasoara in perioada 22 septembrie 2009 - 23 octombrie 2009.

Gasiti regulamentul oficial al concursului aici. Si puteti sa aflati mai multe pe www.banipepost.com si http://banipepost.wordpress.com.

3 comentarii:

Didi spunea...

ahh finally putting all your luck to good use i see :D? N-ar trebui sa fie o problema prea mare pentru tine :))

Anonim spunea...

Mda ce metoda. Nu ma asteptam. Credem ca e mai simplu cu biletele cu nume intr-o urna :))
George,
bani.

cerv spunea...

Da Didi! Si a CASTIGAT!!!
Tu pricepi?! :))

Pentru ca iubim natura