Joc, joaca

Si, in forma fiind, am jucat un joc foarte amuzant din punctul meu de vedere. Trebuia sa ating niste tinte prestabilite, ca de exemplu, o foarte cunoscuta biserica sau centrul vechi, fara sa folosesc mijloace de transport. Dan trebuia sa vina dupa mine si sa ma prinda in timp ce vizitam fiecare tinta si sa imi faca poza. Bineinteles, a iesit super caterinca. In centrul vechi m-a prins visarea, caci mi s-a parut super tare, nu mi-a venit sa cred ca era atat de schimbat fata de cum il stiam eu. Cladirile erau reconditionate, vopsite frumos, la fiecare intersectie se amenajau spatii verzi, cu flori frumoase mari, si cu statui colorate si frumoase. Pe de alta parte, frate, inteleg ca e o reclama foarte buna, dar vaca aia ce zboara deasupra Casei Radio este ingrozitoare.
Mi s-a parut super interesant, in schimb, ca intr-unul din punctele in care am ajuns era mare ingramadeala mare. Cand ma bag si eu sa vad ce-i pe-acolo, ce sa vezi, Bogdana si Luigi faceau preselectii si trainning pentru o emisiune la tv, niste discutii despre muzica, cu chitareala si public. Si am intrebat si eu, de curiozitate daca folosesc tot voluntari. Si raspunsul a fost bineinteles da.
 Si intr-un final am ajuns si eu la destinatie. Trebuia sa ajung la un concert, intr-o locatie destul de selecta, cu o gramada de sponsori, si o gramada de munca de facut. Irina alerga de colo colo, all stressed up, dar pana la urma totul a iesit bine. Formatia s-a dus sa manance, am vrut si noi sa mergem, si cand tocmai ne completam ecusoanele de acces, Irina m-a tras repede sa imi explice de ce s-a reapucat de fumat (dar cu scrumiera pe care ai spart-o nu stiu ce ai avut!) si sa imi povesteasca ce joc juca in acel moment cu Alin - tot ceva cu niste poze, dar nu am inteles prea bine. Ma rog... pana la urma nu am mai ajuns la masa, si am ramas vreo 5 oameni in acel loc care cautau o metoda de a ajunge acasa. Pana la urma unii au luat-o in jogging, altii s-au ingramadit intr-o mini-duba, eu m-am trezit.

2 comentarii:

Ireena spunea...

:))))) poate ai avut un vis premonitoriu in ceea ce ma priveste (although I hope u didn't... tigarile sunt atat de scuuumpe) :D

Kata spunea...

poate ca visul era doar urmarea tentativelor de pana acuma de a te lasa. Altfel, acuma deja te-ai lasat de mai mult timp, asa ca nu are rost sa te apuci din nou. :)

Pentru ca iubim natura