2010

Da, am asteptat o gramada sa pun postul asta. Din motive tehnice, si motive personale, oricum, intr-un final este gata totul si va aparea pe blog retrospectiva anului 2010.
La mine anii se numara in ani scolari. Foarte aiurea o sa ziceti, dar m-am obisnuit asa. Asa ca acuma cand ma uit in urma la anul care a fost nu pot sa imi aduc aminte mai nimic mai departe de septembrie. Si asa am avut senzatia ca anul asta chiar nu am facut mai nimic. Din contra, alegand pozele pentru filmulet, ce misto a fost de fapt anul asta. Concerte, mare, munte, plimbari; nunti; old friends, new friends; noi pasiuni; noi chestii de invatat. Sunt prea multe de spus, chiar nu as putea sa le enumar pe toate. Ce pot totusi sa spun este ca, spre deosebire de anul trecut chiar am sentimentul ca am facut ceva anul asta, chiar daca nu mi-am schimbat inca serviciul, cum imi propusesem de ceva timp incoace, simt pur si simplu ca am avut o gramada de realizari.
Sper ca anul acesta va fi si mai bogat! Nu mi-am facut new year's resolution, but i'm hoping for the best!;)

2010

3 comentarii:

Unknown spunea...

vaaiiii... nu pot sa cred!!! ai pus poza cu mine si cu pufuletii :))))) asta e afront personal :))))

Unknown spunea...

Din partea Lupoaicei Albe:
Mesajul meu va fi unul tipic feminin, dar nu ma pot abtine: Ce draguuuutz!!!!
Aici avem prima noastra poza impreuna; atunci cand nici nu credeam, personal, ca vom ajunge unde am ajuns. Avizatii stiu...

Ideea este super! iar anul a fost de vis: provocari, vise implinite si povestea continua...
Te pup.

Kata spunea...

Ma bucur ca v-a placut. Si na, am si io nitel de-a face in povestea asta care continua, deci na, trebuia sa pun pozele alea;)

Pentru ca iubim natura