Despre liceu si liceeni

Am ajuns acum in varza, unde tot garajul este plin de liceeni, unii doar sa bea o bere, altii cu un scop clar de a sarbatori in stil mare. Am fost si noi asa cand eram in liceu, oare? Gasti galagioase, fiecare membru exprimandu-se in felul lui, singura regula fiind "as loud as it gets", cu aplauze si ovationari cand cineva avea curajul sa dea pe gat un shot, o agitatie continua, ce pot sa zic, haos.
Da, poate ca am imbatranit eu, poate ca m-am cumintit, si am inceput sa apreciez mai mult calmul si linistea, sau poate doar sunt putin obosita. Ma bucur in schimb ca se distreaza, liceul este o perioada foarte frumoasa din viata oricui, care trebuie traita la maxim.
Ma uitam zilele trecute la niste poze actuale din curtea liceului in care am facut toti ;). S-a schimbat destul. Si ma simt bine oarecum cand imi aduc aminte ca eu chiar am vazut evolutia in timp a liceului ca si locatie, ca primele serbari pe care le-am facut au fost in curtea lu Sava, ca atunci cand eram mici saream gardul la liceu exersandu-ne talentele de mari cataratori doar pentru a manca corcoduse sau dude sau ce aveau aia pe-acolo. Ca stiu ca panourile de baschet erau in curtea actuala a scolii 118 (care atunci facea parte tot din terenul Sava)si ca primele probe de sport dintr-a 5a chiar acolo le-am dat. E tare asa... Stare de bine...

PS. Nu te-am uitat Bogdane, data viitoare...;)

1 comentarii:

Anonim spunea...

Ha ha, inseamna ca eu am fost mereu batrana pt ca am apreciat mai mult calmul si linistea :D

Pentru ca iubim natura